Cristiano Ronaldo Lionel Messi Stephanie Roche Campionate externe

Fotografia zilei la Gala Ballon d'Or! Ronaldo si Messi au analizat-o din cap pana-n picioare pe cea mai sexy fotbalista din lume! Cum arata

•Stephanie Roche nu a castigat premiul Ferenc Puskas pentru cel mai frumos gol al anului, dar a castigat o multime de admiratori. Si nu doar pentru abilitatile sale din teren :)
•Tanara sportiva le-a luat ochii si celor mai importanti doi fotbalisti ai lumii, Messi si Ronaldo

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 09:08
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 09:38

Chiar daca Messi si Ronaldo au fost atractiile serii la Zurich, la Gala FIFA Ballon d'Or, o fotbalista a fost cea care a strans cele mai multe LIKE-uri. Si chiar si LIKE-urile finalistilor Balonului de Aur :)

FIFA a anuntat, aseara, cel mai bun fotbalist al planetei in 2014, Cristiano Ronaldo castigand cel de-al treilea trofeu al carierei.

Gala de la Zurich a fost una plina de momente savuroase si de aparitii spectaculoase, cele mai importante figuri din fotbalul international facandu-si aparitia in Elvetia.

Cu toate acestea, cea mai tare fotografie surprinsa a fost mai degraba una de tip "paparazzi", nicidecum una de pe covorul rosu.

Un fotograf a italian i-a suprins pe Messi si Ronaldo analizand-o din cap pana-n picioare pe tanara Stepahnie Roche, fotbalista nominalizata la castigarea trofeului Ferenc Puskas. Din nefericire pentru cei doi, se amuza presa din tara natala a fotbalistei, Irlanda, aceasta are deja prieten. Aceasta are o relatie cu un fotbalist cvasianonim din campionatul irlandez, Dean Zambra.


 

Modifică setările cookies