Fotbalul european, afacere araba! Seicii de la PSG au cumparat Cagliari, sefii lui City pregatesc si ei o surpriza mare! Ce club important vor sa cumpere:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 12:09

	Fotbalul european, afacere araba! Seicii de la PSG au cumparat Cagliari, sefii lui City pregatesc si ei o surpriza mare! Ce club important vor sa cumpere:

Hamad Al Thani, seful lui PSG, s-a inteles cu Massimo Cellino, patronul lui Cagliari, formatie din Serie A, pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al clubului sard, insa "rivalii" de la Manchester City nu se lasa nici ei mai prejos.

La nici o luna dupa ce Ferran Soriano si Txiki Begiristain, conducatorii lui City, reprezentantii seicilor de pe Ettihad, au reusit sa se inteleaga pentru preluarea francizei Melbourne Heart, din prima liga australiana, dar si dupa ce conducatorii lui Paris Saint Germain au raspuns prin achizitionarea lui Cagliari, o noua afacere de rasunet poate fi finalizata.

Potrivit presei portugheze Manchester City vrea sa isi mareasca si mai mult "imperiul", din care fac deja parte Melbourne Hart si New York City FC. Noua tinta este insa o echipa "cu nume" din Europa, de aceasta data, spun jurnalistii lusitani, care vorbesc despre posibila preluare a Boavistei, formatie aflata in liga a treia, formatie care are insa o istorie bogata.

Conducatorii lui Manchester City iau in considerare doua variante, Boavista si Gil Vicente, prima dintre ele fiind mult mai atragatoare.

Una dintre echipele iubite ale Portugaliei, Boavista a jucat timp de 39 de ani in prima liga, dar ultimii ani au adus dezastrul pentru alb-negri, formatia retrogradand pana in liga a treia.

Pretul estimat pentru cumpararea fostei campioane a Portugaliei este de doar 5-6 milioane de euro, un chilipir pentru seicii arabi, car ar fi dispusi sa investeasca si o suma importanta in infrastructura.

Unul dintre oamenii de legatura ar urma sa fie Francis Lampreia, fost director de marketing al Boavistei, acum sub contract cu Manchester City.

Turiştii români cazaţi într-un hotel din Bodrum, evacuaţi după ce vegetaţia a luat foc
BRAT
Modifică setările cookies