Continua lupta pentru Gheata de Aur! Ronaldo nu a jucat, Suarez nu a inscris in Liverpool 5-1 Arsenal! Aparitii noi in top 10; Sturridge ameninta podiumul

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 11:44

	Continua lupta pentru Gheata de Aur! Ronaldo nu a jucat, Suarez nu a inscris in Liverpool 5-1 Arsenal! Aparitii noi in top 10; Sturridge ameninta podiumul

Cristiano Ronaldo, castigatorul Balonului de Aur in 2013, Luis Suarez si Diego Costa continua lupta pentru trofeul Ghetei de Aur. Daca podiumul a ramas la fel si dupa aceasta etapa, top 10 a suferit cateva schimbari importante.

Niciunul dintre starurile care se lupta pentru prima pozitie a clasamentului nu a inscris in acest weekend, Cristiano Ronaldo absentand de la Real Madrid, in timp ce Luis Suarez si Diego Costa nu au reusit sa inscrie in Liverpool - Arsenal (5-1) si Almeria - Atletico (0-2).

Desi a ratat sansa de a se departa de rivalul portughez, Luis Suarez mai are doua partide de disputata pana ca Ronaldo sa revina pe teren, starul Realului fiind aspru sanctionat dupa o altercatie avuta in meciul de saptamana trecuta, impotriva bascilor de la Athletic Bilbao.

Daca primele locuri ale clasamentului au ramas aceleasi, restul fotbalistilor din top 10 au reusit in acest weekend sa inscrie, Alfred Finnbogason ajungand pe locul 4, in timp ce Daniel Sturridge, Alexis Sanchez si Adrian Ramos au reusit si ei sa intre in primii 10 atacanti ai Europei.

Sturridge, care a ajuns la cota 15, este favorit sa urce pe locul 4 al clasamentului, acesta fiind avantajat de faptul ca Finnbogason vine dintr-un campionat mai slab cotat. Astfel, fiecare gol inscris in Eredivisie primeste 1.5 puncte, in timp ce o reusita din Premier League primsete 2 puncte.

De asemenea, finalul sezonului are mari sanse sa nu-l mai gaseasca pe Giuseppe Rossi in top, italianul avand sanse zero sa mai joace pana la incheierea stagiunii.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies