Luni 11 Iulie 2011, 13:03

Fetita lui Beckham e cat SAPTE! Nu o sa ghicesti niciodata cum o cheama!


	Fetita lui Beckham e cat SAPTE! Nu o sa ghicesti niciodata cum o cheama!

David Beckham si-a vazut visul implinit si a devenit tatal unei fetite.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Victoria Beckham a nascut duminica o fetita la un spital din Los Angeles. Parinti a 3 baieti, sotii Beckham asteptau de multa vreme sa aiba o fetita si au gretit de-a lungul timpului mai multe nume, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea de la spital.

"Sunt atat de fericit sa va anunt nasterea fiicei noastre Harper Seven Beckham. Cantareste 3,45 kilograme si a venit pe lume in aceasta dimineata la 7.55 in LA. Victoria e foarte bine, iar fratiorii ei sunt fericiti sa aiba o surioara”, a anuntat David Beckham pe pagina lui de Facebook.

De ce Seven (in traducere, sapte) se intreaba multa lume. O explicatie ar putea fi faptul ca acesta este numarul pe David Beckham l-a purtat pe tricou la echipa nationala.

Românii care ar putea să schimbe piaţa imobiliară din Marea Britanie. Invenția lor i-a adus în atenția guvernului britanic