Exemplu pentru Lajos! Ce a facut un arbitru din Belgia dupa ce a dat gresit penalty!

Autor: Sport.ro
Luni 09 Martie 2009, 15:25

Dinamo a remizat la Medias cu "ajutorul" lui Lajos, Steaua si ai lor au strigat in gura mare: Lajos trebuie scos din fotbal, Becali spune ca Borcea e cel mai bun la culise, iar arbiTrul timisorean va sta pe tusa pana la finalul returului! Vezi ce a facut un arbitru belgian dupa ce a dictat gresit un penalty!

Peter Vervecken, arbitrul meciului La Gantoise - Tubize din prima liga din Belgia, l-a rugat pe portarul echipei oaspete sa pareze un penalty, dupa ce si-a dat seama ca a gresit semnaland aceasta lovitura de pedeaspsa.

"Dupa ce a dictat penaltiul, arbitrul mi-a spus «Salveaza-ma, apara-l». Confirm ca arbitrul m-a implorat sa apar lovitura de pedeapsa. Este pentru prima data in cariera mea ca ma confrunt cu o asemenea situatie", a declarat portarul francez al echipei Tubize.

Totusi, portarul formatiei Tubize nu a izbutit sa pareze aceasta lovitura de pedeaspsa, intr-un meci care s-a terminat cu victoria echipei La Gantoise, scor 2-0.
Imaginile arata ca dupa ce a fluierat penalti, in urma unui atac a lui Ardouin asupra atacantul Mbaye Leye, centralul a avut un scurt moment de ezitare urmat de o scurta discutie cu portarul echipei oaspete.

"Nu i-am spus portarului decat sa-si repare greseala comisa la fault. Nimic altceva. Poate m-a inteles gresit", a explicat cantralul Vervecken, intr-un inteviu acordat cotidianului Le Soir.
 

SUA cer o reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema Hong Kong. Reacția Chinei
BRAT