Englezii au anuntat schimbul anului in Europa: Balotelli, trimis pachet in Italia! Ce super talent al Braziliei vine langa Aguero si Tevez:  

Autor: Sport.ro
Luni 26 Noiembrie 2012, 19:35

	Englezii au anuntat schimbul anului in Europa: Balotelli, trimis pachet in Italia! Ce super talent al Braziliei vine langa Aguero si Tevez:  

Cazut in dizgratia lui Roberto Mancini, superstarul celor de la City poate lua drumul Italiei.

Presa din insula, prin vocea celor de la Daily Mail, anunta, astazi, un schimb soc intre City si Ac Milan, schimb confrirmat chiar de patronul clubului italian.

Berlusconi a insistat un ultima vreme asupra schimbului dintre Pato si Mario Balotelli, declarandu-si in repetate randuri admiratia pentru fotbalistul de origine ghaneza.

Fostul prim ministru italian nu a vrut insa sa recunoasca in fata jurnalistilor, spunand ca Pato nu este de vanzare in momentul de fata, dar mai multi apropiati ai clubului, inclusiv presedintele Galliani au lasat de inteles ca fotbalistul brazilian nu mai este agreat la club, din cauza accidentarilor dese pe care le-a suferit in ultimii doi ani.

De cealalta parte, nici Balotelli nu este tocmai unul dintre preferatii seicilor de la City, acesta nereusind sa se impuna in primul 11 al lui Mancini. Ba chiar mai mult, acestia sunt extrem de nemultumiti de atitutinea fotbalistului de 21 de ani.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT