Echipa care supravietuieste doar prin suporteri! Grecii de la AEK nu l-au uitat pe Toni Dobos, la 14 de ani de cand juca pentru echipa lor! Imagini superbe:

Echipa care supravietuieste doar prin suporteri! Grecii de la AEK nu l-au uitat pe Toni Dobos, la 14 de ani de cand juca pentru echipa lor! Imagini superbe:

►Je m’apelle CALIFICARE! Azi de la 17:00, Piti spune tot - LIVE in studio la Sport.ro! Ne duce la EURO?

89 de ani de existenta, 11 titluri ale Greciei, 14 Cupe, 3 Supercupe si o semifinala de Cupa UEFA. AEK Atena, una dintre cele mai reprezentative ale Greciei se zbate acum in liga a treia elena, dupa ce Federatia a decis sa retrogradeze unul dintre cluburile fanion din capitala din cauza problemelor financiare si a datoriilor.

Cu o istorie bogata si cu performante importante pentru fotbalul grec, AEK Atena se mandreste si cu unii dintre cei mai tari fani din fotbalul elen, cei care continua sa isi dovedeasca atasamentul pentru culorile galben-negru chiar si in liga a treia.

Printre fotbalistii care i-au incantat pe fanii lui AEK s-a aflat, in urma cu mai bine de un deceniu, si Toni Dobos, unul dintre marii fotbalisti ai Romaniei, cel care a strans nu mai putin de 134 de meciuri pentru Steaua, 47 pentru Dinamo, dar si 23 in tricoul echipei nationale.

Retras definitiv din fotbal dupa un accident groaznic de masina, in urma careia a suferit o pierdere de memorie si a ramas cu sechele, in 2008, Toni Dobos nu a fost uitat de ultrasii greci, cei care l-au invitat in aceste zile la petrecerea lor.

Astfel, acesta a mers si el la un eveniment al celei mai cunoscute factiuni de suporteri din Grecia, Original 21, ultrasii facandu-i o surpriza mare. Toni Dobos a postat si pe Facebook mai multe clipuri de la petrecerea acestora, iar atmosfera a fost una cu totul nebuna.

 
 

In cinstea echipei din capitala Greciei, Dobos a denumit si fosta Politehnica Timisoara - Poli AEK. Se intampla intre 2002 si 2005.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies