Florentino Perez anunta o noua NEBUNIE: "Va costa 300-400 de milioane de euro!" Ce detaliu a dezvaluit despre transferul de 91 de mil de euro:

Autor: Sport.ro
Joi 19 Septembrie 2013, 13:31

	Florentino Perez anunta o noua NEBUNIE: "Va costa 300-400 de milioane de euro!" Ce detaliu a dezvaluit despre transferul de 91 de mil de euro:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Inainte de intalnirea ce va avea loc intre oficialii clubului Real Madrid, Florentino Perez a tinut sa sublinieze cateva puncte importante in ceea ce priveste echipa.

"Mourinho ne-a ajutat enorm in special in Europa iar pentru asta trebuie sa ii multumim. Imi place de el ca antrenor si a facut lucruri minunate la echipa. Cat despre Ozil, a plecat pe propria raspundere si nimeni nu ar trebui sa fie suparat din cauza asta. El singur a ales sa ia aceasta decizie de a pleca la Arsenal." a spus Perez.

Totodata declaratia lui Pique cum ca Real Madrid ar fi luat credit de la o banca in faliment, Bankia, pentru a plati transferul lui Bale a fost lamurita de presedinte:

"Pique este un baiat bun. Nu m-am suparat pentru cele spune. Nu am luat niciun credit de la banca pentru acest transfer. "

Perez considera ca situatia portarilor nu mai e o problema.

"Iker Casilias si Diego Lopez sunt doi dintre cei mai buni portari din lume. Este un privilegiu faptul ca ii avem la echipa."

De asemenea, presedintele a mai adaugat faptul ca pregatirile pentru renovarea stadionului Santiago Bernabeu sunt pe cale sa inceapa, iar costurile se ridica undeva la 300 sau 400 de milioane de euro.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT