"Du-te, ba, si lasa-ne!" Fanii Realului, exasperati de un fotbalist de 30.000.000 de euro! Ce mesaj URGENT ii transmit lui Ancelotti:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 20:07

	"Du-te, ba, si lasa-ne!" Fanii Realului, exasperati de un fotbalist de 30.000.000 de euro! Ce mesaj URGENT ii transmit lui Ancelotti:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Esecul cu Atletico Madrid a umplut paharul pentru fanii Realului, care asteapta in acest sezon ca echipa lor sa castige nu doar Primera Division, dar si trofeul Ligii Campionilor, pe care nu a mai pus mana din 2002.

Suparati pe ineficacitatea atacului, dar mai ales pe faptul ca sefii au decis sa-l vanda pe Gonzalo Higuain, cel care este acum un adevarat idol la Napoli, si nu pe Karim Benzema, fanii Realului si-au exprimat dezamagirea intr-un sondaj AS.

Peste 17 mii de suporteri ai Realului si-au exprimat parerea in legatura cu modul in care ar trebui sa arate atacul echipei, 85.75% dintre acestia optand pentru tanarul Alvaro Morata, in timp de doar 14.25% au votat pentru Benzema.

Mai mult, acestia au invadat forumurile destinate special fanilor si ii cer lui Ancelotti sa il scoata pe francez din echipa, amintind nu doar de ratarile lui, dar si de faptul ca in ultima vreme "inscrie" mai mult in afara terenului, iar viata sa extrasportiva ii afecteaza jocul.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT