Nu mai vrea sa aiba de-a face cu galeria Stelei! INCREDIBIL Dan Petrescu nu vine la meciul de pe National Arena! Momentul care l-a TRAUMATIZAT

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 18:50

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

"Cred ca va fi un meci echilibrat si un meci egal. Cred ca Steaua pe teren propriu este foarte puternica, indiferent de numele adversarului. Este ajutata si de public dar este o echipa foarte organizata si foarte agresiva. Nu inteleg de ce se spune ca Chelsea era alta, sunt cam aceeasi jucatori, doar antrenorul s-a schimbat dar si Benitez este un antrenor foarte bun. Mourinho nu avea cand sa schimbe fata echipei.", a spus Dan Petrescu la Ora Exacta in Sport, la Sport.ro

Fostul antrenor al Unirii Urziceni a declarat ca nu vrea sa mearga pe national arena, fiind dezamagit de momentul in care galeria Stelei l-a fluierat pe vremea cand era antrenor la Unirea. "La Londra sigur merg la meci, la Bucuresti nu stiu daca voi merge. Nu cred ca am meritat sa fiu niciodata fluierat, am ramas cu acel soc de cand eram la Urziceni si prefer sa nu mai am de-a face cu asa ceva.", a spus Dan Petrescu.

Fostul fundas dreapta Stelei a intrat in conflict cu galeria dupa ce a sarutat steagul Rapidului, in 2004, cand a fost numit principal la marea rivala din Giulesti.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT