Campionate externe

Doi jucatori Romani din Europa au primit o veste BOMBA! Au fost retrogradati dupa ce echipa lor a falsificat documente

Retrogradarile sunt la moda in aceasta vara :)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2011, 13:42
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2011, 13:43

Federatia Greaca de Fotbal a anuntat ca a respins apelul lui Iraklis Salonic, retrogradata in a doua liga de Comisia de Disciplina a forului pentru "falsificarea unor documente contabile", ceea ce ii permite echipei Asteras (locul 14), sa ramana in primul esalon.

Potrivit federatiei, Iraklis, unde joaca Bogdan Mara si Victoras Iacob, este vinovata ca a falsificat documente contabile pentru a achizitiona sase jucatori, in luna ianuarie.

Ca urmare a acestui fapt, toate rezultatele echipei din Salonic au fost anulate si formatia a ajuns pe ultimul loc, fara niciun punct. Transferurile in cauza au fost anulate, iar Iraklis va mai trebui sa plateasca o amenda de 50.000 de euro.

Presedintele federatiei elene, Sofocles Pilavios, plecat la Zurich pentru a participa la Congresul FIFA, a solicitat protectia Politiei la revenirea in tara, joi, el primind amenintari cu moartea.

Asteras a terminat campionatul pe locul 14 si in mod normal ar fi trebuit sa retrogradeze alaturi de Larissa (15) si Panserraikos (16).

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies