Dezvaluiri despre cealalta fata a lui Leo Messi! Cum l-a umilit Messi pe Guardiola cu trei ore inainte de un meci al Barcelonei:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 11:41

	Dezvaluiri despre cealalta fata a lui Leo Messi! Cum l-a umilit Messi pe Guardiola cu trei ore inainte de un meci al Barcelonei:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Antrenorul suedez Hans Becke, fost tehnician la Copenhaga, Panathinaikos, Manchester City (asistent) si New York Red Bulls a povestit aseara la o televiziune daneza un incident in care Messi l-a umilit pe Guardiola inaintea unui meci al Barcelonei.

"In timpul sedintei din vestiar, inaintea meciului, Messi i-a spus lui Guardiola: 'adu-mi o Cola'. Guardiola i-a raspuns: 'Nu poti sa bei Cola'. Messi a iesit din vestiar si s-a intors dupa cateva minute cu o cutie de Cola in mana, de fata cu antrenorul si cu ceilalti jucatori."

"Guardiola nu a mai zis nimic. Era o lupta pe care oricum nu putea sa o castige. Doar nu se putea duce la presedinte sa-i spuna sa-l dea pe Messi afara.", a povestit suedezul.

Captura foto: sporten.tv2.dk

SURSA

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Măsurile autorităților din România împotriva coronavirusului. Avertisment SRI privind situația de la frontieră
BRAT