diego maradona Lionel Messi Campionate externe

Declaratie FABULOASA a lui Maradona dupa ce a fost ales noul Papa: "Dumnezeul fotbalului e argentinian si acum si Papa!" Ce promisiunea i-a facut Messi noului Papa:

Fosti si actuali mari jucatori argentinieni au reactionat dupa ce a fost desemnata noul Papa

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Martie 2013, 18:20
Data actualizarii: Joi 14 Martie 2013, 18:10

Fostul campion mondial Diego Armando Maradona a facut o declaratie spumoasa dupa ce cardinalii de la Vatican l-au ales pe Jorge Bergoglio, care si-a luat numele Francisc I.

"Dumnezeul fotbalului e argentinian, acum si Papa vine din Argentina. Este o veste ca face fericita toata tara mea. Cand voi reveni in Italia sper sa fiu primit in audienta", a spus Maradona, aflat la Dubai.

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a afirmat ca doreste sa-i dedice titlul mondial Papei Francisc I. "Un Papa argentinian, ce fericire! As fi incantat sa-i pot dedica lui Francisc I titlul mondial din 2014", a postat Messi pe Twitter.

Jucatorul formatiei Manchester City, Sergio Aguero, finul lui Maradona, s-a aratat si el incantat ca noul Papa este argentinian. "Papa este argentinian, ce bucurie!", a scris Aguero pe Twitter.

Capitanul echipei Internazionale Milano, Javier Zanetti, a declarat ca spera sa-l cunoasca pe noul Papa. "Este un Papa extrem de umil care la Buenos Aires a facut multe lucruri bune pentru popor. Sper sa-l cunosc cat mai repede. Am avut norocul sa-l intalnesc pe Papa Benedict XVI si sper sa-l cunosc si pe noul Papa, mai ales ca este un conational de-al meu. Ar fi o mare bucurie pentru mine si pentru familia mea", a spus Zanetti.

Noul Papa este argentinianul Jorge Mario Bergoglio, care si-a luat numele Francisc I. Cardinalul Jorge Mario Bergoglio are 76 de ani si este de origine argentiniana.

Din 1998, Jorge Mario Bergoglio a fost Arhiepiscop de Buenos Aires, fiind numit cardinal in 2001.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies