Daca fotbal nu jucati, atunci la sapa o sa dati :) | Masura incredibila a unui antrenor, dupa ce echipa sa a ajuns pe ultimul loc

Daca fotbal nu jucati, atunci la sapa o sa dati :) | Masura incredibila a unui antrenor, dupa ce echipa sa a ajuns pe ultimul loc

Suparat pe jucatorii sai, un antrenor a schimbat programul echipei. Jucatorii nu mai fac pregatire cu mingea, ci cu sapaliga si casmaua :)

Exasperat de rezultatele foarte slabe ale fotbalistilor sai, antrenorul echipei Banik Ostrava, lanterna rosie a campionatului Cehiei, si-a pedepsit jucatorii sa depuna o munca manuala, ca sa stie "ce-i asteapta daca nu-si fac datoria".

Dotati cu sapaligi, lopeti, greble si fierastraie, fotbalistii devin in fiecare dimineata, la ora 6:45, gradinari harnici care intretin spatiile verzi ale centrului de antrenament. 

"Inasprirea programului de lucru vizeaza intarirea spiritului de echipa si mobilizarea tuturor fortelor pentru o relansare", a explicat intr-un comunicat clubul ceh.

"Unii jucatori accepta cu umor, dar altii vocifereaza. De exemplu Dyjan Carlos s-a plans imediat ca-l doare bratul", a afirmat antrenorul Radomir Korytar.

"Vor munci asa pana vineri. Sper ca-si vor da seama cat de bine castiga ca fotbalisti profesionisti", a adaugat tehnicianul. El a precizat ca jucatorii se vor antrena normal in afara acestor "activitati de interes general". 

Campioana nationala in 1976, 1980, 1981 si 2004 si semifinalista a Cupei Cupelor in 1979, Banik Ostrava are un singur punct dupa 5 etape, iar in Cupa Cehiei a fost eliminata de Rymarov, echipa de divizia a patra. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies