COSTA 10 milioane de euro, a fost cu fiica lui Berlusconi si a ajuns sa RATEZE ASA! Gafa anului in fata portii! VIDEO

Alexandre Pato este doar o umbra a jucatorului care insemna forta atacului celor de la AC Milan.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 18:56
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 19:04

In urma cu 7 ani, AC Milan il transfera pe Pato pentru 22 de milioane de euro. Avea doar 18 ani si un viitor imens in fata. Numai ca in Italia nu a avut o viata linistita in afara terenului de joc. Forma sa a fluctuat, motiv pentru care a plecat de la club.

DECLIN

Despartirea de AC Milan s-a produs si din cauza relatiei sale amoroase cu fata lui Silvio Berlusconi. In ianuarie 2013, milanezii l-au cedat la Corinthians pentru o suma mult mai mica: 15 mil. de euro.

Apoi a venit imprumutul la Sao Paolo, din februarie 2014, iar despre Pato se spune ca e deja un jucator epuizat, la doar 25 de ani.

La ultima partida din Brazilia el a oferit ratarea anului. Mai intai a marcat un super gol - VIDEO AICI. Apoi, a ratat din fata portii goale. La final, Sao Paolo a castigat cu 2-0 partida cu Sporting Recife.

Cu toate astea, faptul ca nu a fost convocat la Mondial pentru nationala Braziliei se pare ca l-a determinat sa redevina serios pe teren. A marcat deja 7 goluri in 8 partide pentru Sao Paolo. El este cotat acum la 10 mil. de euro.

Modifică setările cookies