COSTA 10 milioane de euro, a fost cu fiica lui Berlusconi si a ajuns sa RATEZE ASA! Gafa anului in fata portii! VIDEO

Alexandre Pato este doar o umbra a jucatorului care insemna forta atacului celor de la AC Milan.

In urma cu 7 ani, AC Milan il transfera pe Pato pentru 22 de milioane de euro. Avea doar 18 ani si un viitor imens in fata. Numai ca in Italia nu a avut o viata linistita in afara terenului de joc. Forma sa a fluctuat, motiv pentru care a plecat de la club.

DECLIN

Despartirea de AC Milan s-a produs si din cauza relatiei sale amoroase cu fata lui Silvio Berlusconi. In ianuarie 2013, milanezii l-au cedat la Corinthians pentru o suma mult mai mica: 15 mil. de euro.

Apoi a venit imprumutul la Sao Paolo, din februarie 2014, iar despre Pato se spune ca e deja un jucator epuizat, la doar 25 de ani.

La ultima partida din Brazilia el a oferit ratarea anului. Mai intai a marcat un super gol - VIDEO AICI. Apoi, a ratat din fata portii goale. La final, Sao Paolo a castigat cu 2-0 partida cu Sporting Recife.

Cu toate astea, faptul ca nu a fost convocat la Mondial pentru nationala Braziliei se pare ca l-a determinat sa redevina serios pe teren. A marcat deja 7 goluri in 8 partide pentru Sao Paolo. El este cotat acum la 10 mil. de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coduri galbene şi portocalii de caniculă şi furtuni până duminică, în mare parte din țară. Prognoză specială pentru București
BRAT
Modifică setările cookies