CLASAMENTUL bogatilor din fotbal: Real Madrid, Manchester United si restul lumii! Cum isi fac banii cluburile MILIARDARE:

CLASAMENTUL bogatilor din fotbal: Real Madrid, Manchester United si restul lumii! Cum isi fac banii cluburile MILIARDARE:

Deloitte a dat publicitatii un clasament al celor mai bogate cluburi din lume, dupa incasari.

Astfel, echipa care aduce suma cea mai mare este Real Madrid, urmata de britanicii de la Manchester United. Cele doua formatii sunt singurele care au incasari de peste 500.000.000 de euro pe anul trecut.

Urmeaza, ca suma totala a veniturilor:

3. Bayern Munchen
4. Barcelona
5. PSG
6. Manchester City
7. Chelsea
8. Arsenal
9. Liverpool
10. Juventus
11. Borussia Dortmund
12. AC Milan

Din analiza celor de la Deloitte se observa ca din punct de vedere comercial, al vanzarilor, cele mai mari incasari la buget le are PSG, prin contractele de publicitate intermediate de patronii din Qatar. Francezii sunt urmati de Bayern, iar la diferenta mare, pe locurile trei si patru, se situeaza Real si United.

Din drepturi TV, cele mai mari incasari le are Real Madrid, mai ales ca urmare a parcursului de exceptie de anul trecut, cand a castigat Champions League.

La capitolul vanzari de bilete si alte detalii financiare care tin strict de meciuri, cei mai multi bani castiga United, Barcelona si Arsenal, sume rezultate mai ales din valoarea biletelor si numarul acestora - raportat la capacitatea arenelor pe care evolueaza in meciurile de acasa.





FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rusia anunță retragerea trupelor de la granița cu Ucraina până la 1 mai
BRAT
Modifică setările cookies