Cine putea arunca banana la Brazilia - Scotia? Un neamt! Cum se incheie BANANAGATE:

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Martie 2011, 09:36

	Cine putea arunca banana la Brazilia - Scotia? Un neamt! Cum se incheie BANANAGATE:

Neymar a dat ambele goluri in amicalul cu Scotia, dar n-a putut sa se bucure de ziua sa perfecta pe Emirates.

Banana aruncata din tribune dupa cel de-al doilea gol al vedetei de la Santos a declansat un scandal monstru dupa meci. Atat Neymar, cat si colegii sai s-au declarat socati de gestul fanilor scotieni, acuzati de rasism si de catre presa britanica.

Ancheta politiei londoneze a scos insa la iveala un adevar imprevizibil. Fructul a fost aruncat dintr-o zona a tribunei rezervata fanilor brazilieni, dar cel care a comis gestul nu este un sud-american, ci un adolescent german!

"Dupa ce ne-am consultat cu Politia Metropolitana, putem confirma ca un turist german a comis gestul. Suporterul se afla intr-o zona populata de fanii Braziliei cand a aruncat banana pe teren. Nu a existat nicio intentie de rasism, tanarul si-a recunoscut fapta, regreta ce a facut si investigatiile se opresc aici", mentioneaza un comunicat publicat pe site-ul lui Arsenal, clubul pe stadionul caruia s-a jucat amicalul.

Federatia Braziliana de Fotbal nu a depus vreo plangere in urma incidentului de pe Emirates.

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Isărescu: Poţi să minţi oriunde în statistică, dar undeva te prinde rapid minciuna din urmă
BRAT