Cele mai emotionante 90 de minute din cariera lui Bale: "Toti vor fi acolo sa ma vada!" Meciul pe care il visa de ani de zile

Cele mai emotionante 90 de minute din cariera lui Bale: "Toti vor fi acolo sa ma vada!" Meciul pe care il visa de ani de zile

Pentru Gareth Bale, SuperCupa Europei va fi un meci cu totul special.

Bale si Real Madrid vor juca in fata Sevillei la Cardiff, locul unde Bale a copilarit si pe care il numeste "casa". Starul Realului a vorbit inainte de SuperCupa Europei despre aceata partida si ce inseamna pentru el sa joace un meci atat de important chiar in Cardiff.

"Mereu am iubit fotbalul, indiferent ce sport am practicat, fotbalul l-am iubit mai mult. Este sportul principal in Tara Galilor, iar familia si prietenii l-au practicat. Este natural ca l-am jucat, ca mi-a placut si am avut noroc ca ma si pricep. Ma simt bine sa fiu jucatorul lui Real Madrid. M-am nascut in Cardiff, am trait acolo, e un loc special pentru mine. Stiam ca Supercupa va fi acolo si cand am venit la Real, a fost un vis sa joc acolo, daca voi castiga Liga. Visul a devenit realitate."

"Este o ocazie speciala pentru mine, familia si prietenii mei vor fi acolo. E o onoare ca SuperCupa va fi in Cardiff. Mancarea, vremea, toate sunt diferite in Spania. Aici sunt 38-40 de grade. Incerc sa invat si limba. Dar ma simt ca acasa si aici. Trebuie sa jucam fotbalul nostru, asa putem fi cea mai puternica echipa a lumii.", a declarat Gareth Bale.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies