Barcelona ASA Targu Mures Bayern Munchen Juventus Torino Steaua Campionate externe

Cel mai devastator atac, dar si cea mai tare aparare! Barcelona, echipa cu cele mai multe partide fara gol primit! ASA ar prinde si ea locul 10

Echipa cu cel mai letal atac din Europa, avand tripleta "magica" Leo Messi - Neymar - Suarez in atac, Barcelona este formatia si cu cea mai buna aparare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 14:18
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 14:37

Campioana Spaniei si finalista a Ligii Campionilor, Barcelona traverseaza un sezon extraordinar. Catalanii au castigat batalia cu Real Madrid in campionatul intern, iar pe plan european au pulverizat PSG si Bayern Munchen.

Chiar daca cei mai multi pun reusitele Barcei pe seama ofensivei extrem de puternice, Barca are si o aparare extrem de greu de penetrat. Dovada este faptul ca formatia antrenata de Luis Enrique domina topul cluburilor cu cele mai multe partide fara gol primit.

Barcelona are in actuala stagiune de Primera Division 23 de partide in care nu a luat gol, din 37 posibile. Mai mult, catalanii au luat doar 19 goluri in campionat, cu 16 mai putine decat Real Madrid.

Locul 2 al clasamentului este ocupat de Bayern Munchen, formatie care nu a primit gol in 21 din cele 33 de partide jucate in Bundesliga.

Podiumul este intregit de cealalta finalista a Ligii, Juventus, formatie cu 19 "clean sheets-uri", asa cum le numesc britanicii.

In top 10 si-au facut loc Atletico Madrid (18 meciuri fara gol primit din 37), Saint Etienne (18 meciuri fara gol primit din 37), Chelsea (17 meciuri fara gol primit), Leverkusen, Villareal si West Bromwich (cate 16 meciuri fara gol primit).

Tot pe locul 10, la egalitate cu Leverkusen ori Villarreal, s-ar afla si ASA Targu Mures, formatie care nu a luat gol in 16 dintre cele 32 de partide jucate in campionatul intern.

Rivala la titlu a muresenilor, Steaua, are 15 partide fara gol primit.

La polul opus al topului se afla Cagliari (doar 3 meciuri fara gol primit), Getafe (5), Eintracht Frankfurt (6), Crystal Palace (6) si Caen (7).

Modifică setările cookies