"Cel mai bine ma simt cand stiu ca te DOARE PE TINE!" Atac incredibil al lui Zlatan la adresa unui reporter. Vezi momentul VIDEO

"Cel mai bine ma simt cand stiu ca te DOARE PE TINE!" Atac incredibil al lui Zlatan la adresa unui reporter. Vezi momentul VIDEO

Zlatan a avut un dialog exploziv intr-o conferinta de presa cu un reporter.

Totul a pornit de la o intrebare a reporterului despre ultimele campanii in care Zlatan s-a implicat. De aici si pana la un dialog cu scantei nu a mai fost decat un pas:

Reporter: Ai inceput mai multe proiecte in afara terenului, cu parfumuri, o colectie de haine. Cat de importanta este aceasta parte din viata ta?
Zlatan: Nu am voie sa castig bani, dupa parerea ta. De fiecare data cand ceva se intampla, tu spui "dar nu are destui bani?" Nu e asa?
Reporter: Nu, nu am facut comentarii despre incasarile tale. Sunt bune.
Zlatan: Cand a aparut contractul cu colectia de haine, ai zis "dar nu are destui bani? Nu trebuie sa faca asta"
Reporter: Nu, ti-am aparat decizia de a intra intr-o colectie de haine.
Zlatan: Ma rog... ma rog... Crede-ma, nu am nevoie de bani. Fac asta pentru ca este amuzant. Aceste proiecte sunt amuzante pentru mine. Sunt aventuri noi pentru mine. Cand eu o duc bine si tu o sa simti o intepatura, atunci eu o sa ma distrez si mai mult.
Reporter: Pot aceste proiecte sa-ti dea un impuls sa inlocuiesti fotbalul?
Zlatan: Nu, nu. E exact ca atunci cand joc fotbal. Sunt tot mai motivat atunci cand stiu ca te doare pe tine. Asta este cel mai bun sentiment!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies