Ce mai face Aissa Laidouni, ex-Voluntari. Echipa sa a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare + cota fotbalistului a explodat

Aissa Laidouni fc voluntari Union Berlin Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:44
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:43

Internaționalul tunisian a fost legitimat în perioada 2018 - 2020 la FC Voluntari.

Aissa Laidouni (27 de ani) a bifat la echipa de pe stadionul ”Anghel Iordănescu” 55 de apariții. Mai mult, fotbalistul a reușit să-și treacă în cont șapte goluri, dar și cinci pase decisive în perioada petrecută la FC Voluntari.

Ce mai face Aissa Laidouni, ex-Voluntari. Echipa sa a scăpat ca prin urechile acului de retrogradare + cota fotbalistului a explodat

Tunisianul a plecat în august 2020 din România, la unguri. Ferencvaros a plătit 600.000 de euro pentru serviciile fotbalistului cotat atunci la 500.000 de euro de site-urile de specialitate.

În ianuarie 2023, Aissa Laidouni a semnat cu Union Berlin, iar cota sa s-a mărit exponențial. În prezent, transfermarkt.com îl estimează la nu mai puțin de șase milioane de euro!

  • La nemți, tunisianul a jucat 50 de meciuri, a punctat de două ori și a oferit cinci assist-uri, în peste 2500 de minute petrecute în echipamentul clubului din Bundesliga

Union Berlin a scăpat razant de retrogradare, în sezonul 2023/24. Cu 33 de puncte acumulate după 34 de etape, gruparea a terminat pe 15, la egalitate cu Bochum, primul loc care joacă baraj de menținere/promovare în Bundesliga.

Ce spunea Laidouni în februarie 2023 despre România

”Povestea mea este una foarte originală. Dar sunt mândru de ea. Am avut multe de acumulat în timpul petrecut în România și Ungaria. 

Mai ales în România am învățat multe despre viață, lucru care este mai important decât fotbalul, și asta m-a întărit enorm din punct de vedere mental”, spunea Laidouni în februarie 2023 pentru Bild.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!