Mihai Popa schimbă echipa după ce a fost rezervă tot sezonul în Serie A! Anunțul italienilor

mihai popa Torino Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 16:33

Mihai Popa (23 de ani), fostul portar al naționalei de tineret a României, s-a transferat în vara trecută la Torino, însă nu a jucat deloc în Italia.

În vara anului trecut, Popa își încheia contractul cu FC Voluntari și semna din postura de jucător liber cu Torino. Goalkeeper-ul român nu a avut nicio șansă în fața titularului obișnuit dintre buturile formației granata, sârbul Vanja Milinkovic-Savic (27 de ani).

Mihai Popa ar urma să fie împrumutat de Torino în această vară

Din sezonul următor, presa italiană se așteaptă ca Mihai Popa să plece de la Torino, sub formă de împrumut, pentru a prinde minute la o altă echipă. În aceeași situație se află și Pietro Passador (21 de ani), un alt portar de rezervă al celor de la Torino.

"Passador și Popa nu și-au găsit niciodată loc în echipa lui Torino. În perioada în care Milinkovic-Savic a traversat cea mai slabă perioadă a sezonului, Juric s-a bazat pe Gemello, care nu a avut nici el prestații mult mai bune. Astfel, este de așteptat ca Popa și Passador să plece sub formă de împrumut pentru a juca mai mult și a acumula experiență.

Passador a avut o experiență recentă la Rimini, în timp ce Popa a petrecut tot sezonul pe banca de rezerve, fără să intre vreodată pe teren", scrie Toro.it.

Mihai Popa, portar crescut la Acadmeia Hagi, a mai fost legitimat la Astra Giurgiu, Rapid și FC Voluntari. Goalkeeper-ul născut în Constanța a strâns 9 meciuri la naționala U21 a României, participând inclusiv la Campionatul European din vara anului trecut.

  • 9 este locul pe care a încheiat Torino sezonul din Serie A
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Popa, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!