Campionate externe

BLESTEMUL unui geniu al fotbalului! Van Basten, fortat sa se retraga din cariera de antrenor din cauza problemelor de sanatate?

La doar 49 de ani, Marco van Basten a decis sa demisioneze de la AZ Alkmaar - cariera de antrenor este in pericol. Ca jucator, s-a retras la doar 29 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 10:05
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 10:06

Marco Van Basten a decis sa demisioneze de la AZ Alkmaar, echipa pe care o antrena din luna aprilie. Fostul selectioner al nationalei Olandei a avut probleme la inima dupa moartea tatalui sau din luna iulie. Din cauza palpitatiilor, el a decis sa isi prelungeasca vacanta, pentru ca in aceasta saptamana sa ia decizia plecarii.

Vestea pune sub semn de intrebare viitorul lui Van Basten in antrenorat - locul ii va fi luat de antrenorul secund, Alex Pastoor. Cei de la AZ i-au oferit posibilitatea de a ramane in cadrul clubului ca director sportiv sau consultant.

Cel mai bun jucator din lume in 1992, Marco Van Basten s-a retras din cariera de jucator la doar 29 de ani din cauza accidentarilor. Ca jucator, Marco van Basten a evoluat la doar 2 cluburi - Ajax si AC Milan. El le-a antrenat pe Ajax, Heerenven, AZ Alkmaar si nationala Olandei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies