BLESTEMUL unui geniu al fotbalului! Van Basten, fortat sa se retraga din cariera de antrenor din cauza problemelor de sanatate?

BLESTEMUL unui geniu al fotbalului! Van Basten, fortat sa se retraga din cariera de antrenor din cauza problemelor de sanatate?

La doar 49 de ani, Marco van Basten a decis sa demisioneze de la AZ Alkmaar - cariera de antrenor este in pericol. Ca jucator, s-a retras la doar 29 de ani.

Marco Van Basten a decis sa demisioneze de la AZ Alkmaar, echipa pe care o antrena din luna aprilie. Fostul selectioner al nationalei Olandei a avut probleme la inima dupa moartea tatalui sau din luna iulie. Din cauza palpitatiilor, el a decis sa isi prelungeasca vacanta, pentru ca in aceasta saptamana sa ia decizia plecarii.

Vestea pune sub semn de intrebare viitorul lui Van Basten in antrenorat - locul ii va fi luat de antrenorul secund, Alex Pastoor. Cei de la AZ i-au oferit posibilitatea de a ramane in cadrul clubului ca director sportiv sau consultant.

Cel mai bun jucator din lume in 1992, Marco Van Basten s-a retras din cariera de jucator la doar 29 de ani din cauza accidentarilor. Ca jucator, Marco van Basten a evoluat la doar 2 cluburi - Ajax si AC Milan. El le-a antrenat pe Ajax, Heerenven, AZ Alkmaar si nationala Olandei.

Citeste si:Marco van Basten
VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies