Barcelona este peste Real! Cum arata topul echipelor care au cheltuit cei mai multi bani pe transferuri: City a depasit 1 miliard

Barcelona este peste Real! Cum arata topul echipelor care au cheltuit cei mai multi bani pe transferuri: City a depasit 1 miliard

Surprinzator este si clasamentul echipelor care au incasat cei mai multi bani din jucatori vanduti in ultimii 6 ani.

CIES Football Observatory a publicat 2 topuri cu echipele din Europa care au cheltuit cei mai multi bani pe transferuri in ultimii 6 ani si cu echipele care au incasat cei mai multi bani pe transferuri in ultimii 6 ani.

Nu este nicio surpriza ca pe primul loc la suma cheltuita se afla Manchester City, singurul club care a depasit 1 miliard de euro cheltuite. Iar City iese pe minus cu o suma incredibila in conditiile in care se afla pe locul 19 in clasamentul banilor primiti pentru jucatori.

Surprinzator, FC Barcelona este pe locul 5 cu 576 de milioane de lire cheltuite pe transferuri, putin sub PSG insa peste marele rival, Real Madrid. Iar actuala campioana a Europei a incasat mai multi bani pentru transferuri decat Barcelona in ultimii 6 ani.

FC Liverpool este pe primul loc in clasamentul banilor incasati pentru transferuri, insa echipa engleza iese pe minus fiind pe locul 6 la banii cheltuiti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Ce țări sunt plasate în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies