Campionate externe

Avertisment pentru Reghecampf: "Daca nu ia titlul si Cupa in primul sezon, il dau afara!" Ce presiune exista asupra antrenorului

Ioan Andone a comentat sansele celor doi romani care s-au dus sa antreneze in Orient.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Iunie 2014, 19:22
Data actualizarii: Marti 10 Iunie 2014, 19:41

Ioan Andone considera ca Reghecampf a ales perfect momentul pentru a semna cu Al-Hilal. Fostul antrenor al lui Al-Ettifaq si Al-Ahli il avertizeaza insa pe Reghe, transmitandu-i ca va fi dat afara daca nu ia titlul si Cupa in primul sezon:

“Daca iti faci treaba, in doi ani te intorci in Europa. Nu e o degradare. Si nu intamplator vor organiza Campionatul Mondial. Reghecampf se duce in momentul cel mai bun, echipa nu a castigat nimic pana acum, are doar sansa Ligii Campionilor. Pentru el e ideal, orice pas face, e un lucru pozitiv. Dar daca nu castiga Cupa si campionatul, nu va mai ramane. Are cei mai buni jucatori arabi, e cea mai buna echipa din Arabia Saudita si fara straini”, a spus Andone la Dolce Sport.

Andone a comentat si sansele lui Dan Petrescu la Al-Arabi: "Si pentru Dan poate sa fie o experienta buna. Ma asteptam sa se duca spre Anglia, dar si de acolo se poate sa ajunga in campionatele puternice din vestul Europei", a mai spus Andone la Dolce Sport.

Modifică setările cookies