VIDEO Avea de spus două cuvinte în arabă, dar s-a încurcat: „Am uitat deja!” Ce a strigat Cristiano Ronaldo când a fost prezentat la Al Nassr 

Cristiano Ronaldo al nassr Arabia Saudita Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 21:07
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 21:11

Cristiano Ronaldo (37 ani) a fost prezentat oficial de noul său club, Al Nassr.

Superstarul portughez a susținut prima conferință de presă din postura de jucător al lui Al Nassr, acolo unde a vorbit despre decizia de a se transfera în Arabia Saudită, dar și despre obiectivele pe care le are. Cristiano Ronaldo a mers apoi în vestiar, unde a și vorbit cu noi săi colegi, iar apoi a ieșit pe teren. 

În uralele a zeci de mii de fani, Cristiano Ronaldo a fost prezentat de Al Nassr, după transferul anunțat pe 30 decembrie. Fotbalistul le-a vorbit fanilor, iar apoi a lansat câteva mingi semnate în tribune. 

Cristiano Ronaldo a uitat ce trebuia să spună în arabă 

Spre finalul prezentării, Georgina Rodriguez a apărut pe teren, însoțită de patru dintre cei cinci copii ai jucătorului. În final, prezentatoarea l-a invitat pe Cristiano Ronaldo să spună ultimele cuvinte, cuvinte pe care oficialii clubului i-au transmis să le spună. 

Zâmbitor, portughezul a luat microfonul și a recunoscut că nu își amintește cuvintele în arabă pe care ar fi trebuit să le zică: „Ultimele cuvinte....Am uitat deja, dar voi spune asta...”. Prezentatoarea s-a întins și i-a spus la ureche cuvintele pe care trebuie să le rostească. 

Ulterior, fotbalistul a strigat „Ana Alami” către tot stadionul, care a izbucnit din nou în urale. În traducere, cuvintele rostite de Ronaldo fac referire la denumirea clubului, Al Nassr primind această poreclă după ce a devenit primul club care i-a reprezentat pe arabi și continentul Asia la prima ediție a Campionatului Mondial al cluburilor, în 2000. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!