FOTO ȘI VIDEO Georgina Rodriguez, apariție spectaculoasă la prezentarea oficială a lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, alături de copii

Georgina Rodriguez al nassr Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Al Nassr Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 19:25
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 19:38

Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al Nassr. 

La evenimentul spectaculos care a avut loc pentru prezentarea starului portughez a fost și prezentă familia acestuia. Georgina Rodriguez și patru dintre copii au mers pe teren, unde Cristiano Ronaldo a fost ovaționat de mii de fani. 

Chiar dacă în ultimele zile au apărut informații despre o posibilă separare a celor doi, partenera fotbalistului i-a fost alături la eveniment, iar aceasta a și infirmat zvonurile apărute printr-un mesaj pe contul de Instagram. 

„Mulți vorbesc și își spun opiniile, dar nu știu multe despre fotbal. Dacă ne uităm la Mondial, singura echipă care a bătut echipa campioană a fost Arabia Saudită, fotbalul e diferit, a evoluat diferit, nu e sfârșitul carierei să vin aici pentru mine, nu mă îngrijorez de ce spun oamenii, mi-am luat deciziile, sunt foarte fericit să fiu aici, știu că e foarte competitiv campionatul. 

Sper să joc poimâine dacă antrenorul consideră că am șanse, sunt gata să mă bucur. 

Sunt un jucător unic, am doborât toate recordurile acolo, vreau să fac asta și aici, sunt un fotbalist unic, e normal să fiu criticat”, a spus Ronaldo în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!