„De asta contractul meu e unic!” Cristiano Ronaldo le-a răspuns criticilor după ce a semnat cu Al Nassr 

Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 18:55
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 19:03

Cristiano Ronaldo (37 ani) a ajuns la un acord cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită.

Superstarul portughez a fost prezentat în cursul zilei de marți la noua sa echipă, sub privirile a zeci de mii de spectatori. Cristiano Ronaldo a fost primit ca un idol în Riad de luni seară, iar marți, la conferința de presă de prezentare a vorbit despre deciziile sale. 

Ce a spus Cristiano Ronaldo despre criticile primite

Atacantul a fost întrebat despre contractul său, care este cel mai mare din istoria fotbalului, dar și despre criticile primite pentru alegerea făcută. Cristiano Ronaldo a răspuns în stilul caracteristic. 

„Contractul meu e unic pentru că sunt un jucător unic, e bine să mă aflu aici, am doborât toate recordurile acolo. Nu îmi pasă de ce spune lumea, în ziua de astăzi fotbalul a evoluat și e foarte competitiv. Nu este finalul carierei mele”, a declarat Cristiano Ronaldo. 

Ofertele refuzate de Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Al Nassr 

Fotbalistul a dezvăluit că a refuzat oferte de la diferite echipe pentru a-și onora cuvântul față de Al Nassr, punctând și care au fost motivele din spatele deciziei sale.

„Pentru mine e o oportunitate nu doar în fotbal, dar și să schimb mentalitatea noii generații. Nu mulți știu, dar multe cluburi din Europa, Brazilia, Australia, SUA, chiar și Portugalia, au încercat să mă transfere, dar mi-am dat cuvântul clubului, e o provocare bună, știu ce vreau și știu și ce nu vreau. 

E o provocare să ajut cu experiența mea să schimbăm și să câștigăm puncte, dar și la fotbal feminin, vreau să ofer o viziune diferită asupra țării, fotbalului, de aceea am acceptat această oportunitate”, a declarat starul portughez în cadrul unei conferințe de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!