Asa arata Beckham ARENA! Stadion de 5 stele construit in port, cu restaurant, club de noapte si cafenele la oficiala! FOTO

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Martie 2014, 12:16
Data actualizarii: Luni 24 Martie 2014, 12:16

David Beckham devine patron de echipa SUA iar visul sau e tot mai aproape de a deveni realitate. Echipa din Miami va avea stadion nou-nout, in port, pe marginea oceanului. Daily Mail a prezentat primele imagini cu stadionul de 25.000 de locuri pe care va juca echipa fostului star de la United si Real Madrid iar acesta este extrem de spectaculos.

Stadionul si echhipa inca nu au nume, insa proiectul include club de noapte in interiorul arenei, restaurante, cafenele si magazine.

Beckham nu va primi ajutor din partea oficialitatilor locale si va strange singur banii cu ajutorul partenerilor sai bogati.

David Beckham vrea sa construiasca si o academie de juniori pentru a atrage toate talentele din zona. Beckham a studiat bine locatia si are in plan sa resusciteze zona portului vechi din Miami si sa o transforme in atractia principala a orasului.

Cu o capacitate de 25.000 de locuri, arena lui Beckham ar fi a treia ca marime din MLS, egala cu stadionul lui New York Red Bulls pe care joaca Thierry Henry.

Doar New England Recolution si Vancouver Whitecaps au stadioane mai mari, dar cea mai mare medie de spectatori din liga nord-americana nu depaseste 25.000 de spectatori.

Daca se umple stadionul din Miami, Beckham va atrage mai multi spectatori decat Miami Heat, echipa de baschet la care joaca superstarul LeBron James.

"Vreau sa construiesc totul de la zero. Vreau sa fie echipa mea, acest proiect e foarte personal. Sunt dedicat acestei ligi si acestui sport. Sunt multi oameni interesati ce fac si cum fac. Dar eu nu sunt implicat in acest proiect pentru bani", a declarat englezul.

Beckham vrea sa convinga nume mari din Europa sa vina sa joace la echipa lui. Xavi e primul pe lista, insa catalanul a anuntat ca vrea sa se retraga de pe Camp Nou. Oricum, proiectul lui Beckham nu va fi gata de start mai devreme de 2017.

Modifică setările cookies