Arlauskis, mai aproape de reunirea cu Galca. Cel mai bun om din mandatul la Steaua, dorit si la Espanyol: impresaul confirma
Marti 26 Ianuarie 2016, 10:18

Arlauskis, mai aproape de reunirea cu Galca. Cel mai bun om din mandatul la Steaua, dorit si la Espanyol: impresaul confirma

Galca are un nou sef miliardar la Espanyol si incearca sa faca primele transferuri ale iernii pentru a-si intari echipa. In capul listei intocmite de tehnicianul roman se afla unul dintre cei mai buni jucatori din perioada in care acesta o pregatea pe Steaua.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Lituanianul Giedrius Arlauskis este jucatorul pe care il doreste Galca la Espanyol, informatia fiind confirmata si de agentul acestuia.

Leonid Istrati, impresarul lui Arlauskis, spune ca exista interes din partea conducerii lui Espanyol pentru portarul legitimat in prezent la Watford si ca o mutare s-ar putea concretiza.

"Deocamdata sunt doar discutii, nu o oferta concreta. Asteptam oferta scrisa, un imprumut cu optiune de cumparare din vara. Este un interes, dar nu e ceva sigur deocamdata.

El a fost rezerva lui Gomes si nu-i convine. Clubul a acceptat sa-l imprumute pentru ca el vrea sa joace. Clubul l-a ales pe Pantilimon in locul lui, dar a picat oferta pe care o avea inainte Arlauskis", a spus Leonid Istrati, citat de Dolce Sport.

O alta tinta a lui Galca ar fi Andrei Ivan, dupa cum noteaza Sport Catalunya. Pentru Ivan, Espanyol ar vrea sa faca tot o oferta de imprumut cu optiune de cumparare. Echipa nu-l poate achizitiona definitiv inca de pe acum, pentru ca nu are banii necesari.

"Il vreau pe Ivan, dar nu sunt bani de transfer. In acest moment, posibilitatile echipei nu permit un transfer. E foarte greu. E un jucator de viitor, dar imi trebuie si fotbalisti consacrati", a spus Costel Galca intr-un interviu acordat ProSport.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
0 comentarii
Klaus Iohannis se întâlneşte astăzi cu conducerea BNR la Palatul Cotroceni. Vineri va discuta și cu primul ministru
BRAT