Anunt SOCANT despre Kun Aguero la cateva zile dupa accidentul terifiant de masina: "Nu se poate misca! Starea lui e groaznica!"

Anunt SOCANT despre Kun Aguero la cateva zile dupa accidentul terifiant de masina: "Nu se poate misca! Starea lui e groaznica!"

Doctorul nationalei Argentinei a facut o dezvaluire care i-a speriat pe fanii lui Man City si ai Argentinei.

Sergio Aguero este intr-o stare mentala proasta si este incapacitat de durerile la coaste dupa accidentul de masina de saptamana trecuta ce a avut loc in Amsterdam conform doctorului nationalei Argentinei, Donato Villani.

Intr-un interviu pentru TyC Sports din Argentina, Villani a spus: "Aguero este intr-o stare emotionala groaznica. Din cauza altei persoane el va rata urmatoarele 2 meciuri ale Argentinei. Nici macar nu se poate misca in propria casa" a spus Villani, cel care a facut referire la soferul de taxi acuzat ca a condus cu viteza mare.

Tatal lui Aguero, Leonel del Casillo, spunea intr-o conferinta de presa ca accidentul in care a fost implicat fiul sau putea sa aiba un deznodamant tragic: "Soferul de taxi conducea foarte repede. Kun i-a spus sa incetineasca, si-a pus centura si a venit imediat dupa accidentul. A fost norocos. I-au dat calmante" spunea tatal lui Aguero.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies