VIDEO: Meciul care a transformat-o pe Steaua campioana Estului comunist! Golurile lui Hagi, Tudorel Stoica si Lacatus care au transformat dubla cu Sparta Praga intr-un CLASIC

VIDEO: Meciul care a transformat-o pe Steaua campioana Estului comunist! Golurile lui Hagi, Tudorel Stoica si Lacatus care au transformat dubla cu Sparta Praga intr-un CLASIC

SPARTA PRAGA - STEAUA e in direct la PROTV, marti de la 21:00.

Pentru Steaua, meciul cu Sparta de la Praga provoaca amintiri extrem de placute. In urma cu 28 de ani, Steaua juca la Praga in fata celor de la Sparta, una dintre cele mai bune echipe din Europa de Est, si reusea sa castige de o maniera spectaculoasa.

Era 1988, Steaua cucerise cu doi ani mai devreme Cupa Campionilor, jucase o alta semifinala de CCE si cucerise SuperCupa Europei in 1987. Acum se pregatea de un nou sezon magic in Europa.

Cu Silviu Lung in poarta, Dan Petrescu, Nicolae Ungureanu, Stefan Iovan si Belodedici in aparare, Tudorel Stoica, Ilie Dumitruescu, Hagi si Iosif Rotariu la mijloc, Marius Lacatus si Gheorghe Pena in atac si Anghel Iordanescu pe banca, Steaua visa sa repete performanta fantastica de la Sevilla, cu Barcelona.

Steaua a castigat la Praga cu 5-1. Cehii au deschis scorul prin Roman Kukleta in minutul 20, dar Lacatus a reusit dubla pana la pauza, in minutele 28 si 45, pentru ca in repriza secunda sa marcheze Hagi, in minutele 78 si 88, dar si Tudorel Stoica, in minutul 86.

Dupa Sparta, Steaua a intalnit-o pe Spartak Moscova, a trecut si de Goteborg, a invins-o pe Galatasaray in semifinale si a pierdut finala celebra cu Milan, cu 4-0.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies