Calificari

Unirea OUT din Liga! Se desfiinteaza? Apostol: "Ati vazut vreo diferenta intre Unirea si echipa asta de 100 mil euro?"

ZENIT 1-0 UNIREA | VEZI FAZELE MECIULUI! Iulian Apostol e sigur ca Unirea Urziceni nu se va desfiinta! Accidentat, Apostol nu a jucat in dubla cu Zenit, pierduta de Unirea cu scorul general de 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2010, 21:35
Data actualizarii: Joi 05 August 2010, 14:26

Iulian Apostol spune ca problemele financiare ale Unirii nu ar trebui sa ii priveasca pe jucatori.

"Probleme sunt peste tot, nu numai la noi, pe toti ne dor aceste probleme, dar incercam sa trecem peste ele.", a declarat Apostol la Sport.ro.

"Toata lumea ne canta prohodul. Suntem o echipa mica, nu avem putere, asta se spunea inainte sa luam titlul. Imi place asta. Problemele financiare sunt probleme administrative si am incredere in conducere ca solutii se vor gasi. Noi nu stim nimic ce va fi, noi suntem jucatori de fotbal si nu vorbim de partea financiara a clubului. Nu va muri Unirea. N-am cum sa nu vad un viitor la Unirea.", a spus Apostol la gspTV.

Apostol mai spune ca nu a existat nicio diferenta de valoare intre Unirea si Zenit."Cu putina sansa, ne calificam! Daca ati vazut voi vreo diferenta dintre noi si echipa asta de 100 de milioane... nu a fost niciun balaur Zenit. Unirea a aratat valoare in joc. Toata lumea face comparatia acum cu ce a facut Poli cu Sahtior. Toata lumea vrea spectacol, dar nu avem rezultate si de asta avem nevoie. Cand lipseste un Messi e altceva, dar ca au lipsit doi jucatori de pe teren... nu conteaza. Daca eram eu, Paraschiv sau mai stiu eu cine... nu se stia ca o sa castigam.", a mai spus Apostol la Sport.ro

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies