Stelistii promit CALIFICARE IN INFERN! "Suntem pregatiti si pentru penaltyuri!" Mesajul echipei pentru fanii care au abandonat Steaua in 2015 si care e situatia lui Stanciu

Stelistii promit CALIFICARE IN INFERN! "Suntem pregatiti si pentru penaltyuri!" Mesajul echipei pentru fanii care au abandonat Steaua in 2015 si care e situatia lui Stanciu

PARTIZAN - STEAUA ESTE LIVE LA PROTV MIERCURI DE LA 21:30

Anul trecut, Steaua a iesit din cursa pentru Grupele Ligii la penaltyuri. Anul acesta stelistii nu vor sa se repete istoria. Pedrazzini a anuntat la conferinta de presa ca Steaua este pregatita si pentru loviturile de la 11 metri, dar si pentru atmosfera infernala de la Belgrad, unde 30.000 de bilete s-au dat pentru acest meci.

"Este normal ca miza meciului de maine este capitala pentru ambele echipe. Am primit un raport scris in care noi am fost peste Partizan, ca actiuni, ca suturi la poarta si dueluri individuale castigate. Este un meci deschis, nicio echipa nu poate fi peste cealalta. Noi ne vom bucura sa vedem un stadion plin. Ne lipseste asa ceva acasa. In ultimele doua meciuri ale noastre acasa din pacate suporterii nu au putut sa vina.", a spus Pedrazzini.

Mesajul echipei pentru fanii care au abandonat Steaua

Steaua a jucat in 2015 mai mult cu stadionul gol acasa. Fanii au parasit echipa dupa ce clubul a pierdut sigla.

"Poate fi o motivatie mare si pentru noi, nu numai pentru ei faptul ca va fi stadionul plin. Trebuie sa fim foarte atenti sa facem ceea ce trebuie pentru a castiga acest meci"

"Mi se pare corect sa fim pregatiti din toate punctele de vedere, si pentru lovituri de la 11 metri. Cred ca este riscant de gestionat situatia la 0-0 pentru ei. Noi trebuie sa ne gandim ce trebuie sa facem noi. Trebuie neaparat sa marcam noi gol, dar nu inseamna ca trebuie sa ne descoperim noi.", a mai spus Pedrazzini.

Stanciu afla miercuri daca joaca

Stanciu va afla in ziua meciului daca va putea juca: "Stanciu a facut deplasarea cu noi, cred ca numai maine la pranz, cand vom avea o intalnire si cu medicii, vom putea afla care e starea. Acest meci este foarte important pentru noi. Este un meci dificil."

"Nu ne-a surprins Partizan la Bucuresti, pentru ca i-am studiat si direct si cu ajutorul DVD-urilor. Stiam ca este o echipa puternica. Sansele noastre acum sunt egale. Cred ca rezultatul de miercuri poate fi schimbat prin calitatea individuala a jucatorilor."

"Imi amintesc un derby Steaua Rosie - Partizan, pe un stadion cu 80.000 de fani, pe Maracana. Dar imi aduc aminte si de un meci pe Ghencea, cu un stadion plin. Ca sa fii un jucator pentru o echipa ca Steaua trebuie sa ai calitati puternice. Trebuie sa suporti presiunea suporterilor.", a declarat Pedrazzini.

Varela: "E cel mai important meci!"

"E cel mai important meci, pentru ca trebuie sa intram in Champions League. Noi trebuie sa jucam jocul nostru, nu trebuie sa ne speriem, nu a fost un scor bun in tur, dar am venit aici sa atacam si sa marcam.", a spus Varela.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies