SECRETUL lui Moti in momentele critice de la penaltyuri. De ce au clacat stelistii: "Asa i-a invins!"

SECRETUL lui Moti in momentele critice de la penaltyuri. De ce au clacat stelistii: "Asa i-a invins!"

Flavius Stoican stie unde a reusit Moti sa transeze in favoarea sa duelul de la penaltyuri. 

Antrenorul lui Dinamo spune ca Moti i-a "lucrat" la psihic pe stelisti, reusind astfel sa aiba un avantaj enorm in fata lor:

"Moti a facut minuni, nu am mai intalnit o astfel de situatie, dar cred ca el i-a invins pe cei care au ratat prin psihic, mental a fost peste ei. Am mai vazut comentarii pe seama meciului Stelei. Eu nu cred ca Steaua s-a retras, cat Ludogoret i-a fortat sa faca asta. Ii stiam bine pe cei de la Ludogoret ca au o echipa buna"

"Atat timp cat esti corect fata de fotbal, fotbalul te rasplateste. Eu il cunosc foarte bine pe Moti. Am fost si colegi si stiu ca trateaza corect fotbalul, ca e un caracter si asta s-a vazut si aseara. In astfel de situatii nu conteaza fisa postului, trebuie sa te duca capul. Moti e un jucator inteligent si cred ca daca ar fi fost nevoie de el in atac, ar fi facut fata cu brio"

"Sunt convins ca Piturca va alege jucatori care sa faca la acel nivel. Daca va face parte din lot sunt sigur ca Moti va avea o evolutie buna, pentru ca el a crescut an de an", a declarat Flavius Stoican.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies