"N-am avut emotii!" Oficialii Stelei au inceput deja negocierile! Vine Hamza, doi jucatori PLEACA! Anuntul lui Argaseala:

"N-am avut emotii!" Oficialii Stelei au inceput deja negocierile! Vine Hamza, doi jucatori PLEACA! Anuntul lui Argaseala:

Steaua 2-1 Aktobe / Oficialii Stelei nu au avut emotii la returul cu Aktobe, desi scorul final a fost destul de strans. 

"Eram convins ca o sa batem si o sa ne calificam, dar am asteptat fluierul final al arbitrului pentru a ma bucura. Evident ca am fost mai buni, am meritat victoria si calificarea", a spus Valeriu Argaseala la Sport.ro.

"O sa merg la tragerea la sorti fara preferinte, sunt aceleasi echipe care puteau sa vina si in turul III. Nu am nicio preferinta. Undeva mai aproape, am mers destul de mult acum. Nu am scapat de nimeni, ei au scapat de noi la tragere", a mai spus Argaseala.

Argaseala a anuntat ca Luchin va debuta in derby-ul cu CFR de la Cluj, in timp ce negocierile pentru Hamza sunt in plina derulare. Argaseala le da si vesti proaste fanilor. Doi jucatori vor pleca daca Steaua intra in grupele Champions League.

"Echipa isi revine dupa schimbarea de antrenor, Luchin intra duminica in meciul cu Clujul. Cu hamza sunt suntem in negocieri. Mai sunt negocieri pentru jucatori, dar sunt foarte dificile. Hamza e foarte bun, o echipa ca Steaua care aduce mingi in fata portii are nevoie de un varf eficient. Daca ne calificam in grupe ar putea sa mai plece doi jucatori", si-a incheiat presedintele Stelei anuntul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies