Calificari

"Lemnaru nu e de Steaua! Am vazut o echipa fara busola!" Avertisment pentru campioana dupa egalul cu Aktobe:

Aktobe 2-2 Steaua | Dumitru Dragomir a vorbit despre jocul Stelei din deplasare si despre prestatia lui Valentin Lemnaru.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 20:31
Data actualizarii: Miercuri 30 Iulie 2014, 20:38

Fostul sef al LPF a comentat dur jocul Stelei din deplasarea din Kazahstan, insa este convins echipa lui Galca se va califica in play-off-ul de Liga.

"FARA BUSOLA!"

"Meci slab, neconcludent. Si de o parte si de alta a fost meci slab. Steaua a fost fara busola, doua echipe fara busola... Pai ce asta (n.r.: Aktobe) e echipa care sa faca sa nu te califici? Nu am emotii ca Steaua poate rata calificarea: merge mai departe.

Steaua este in primele trei echipe din Romania: acolo mai sunt Petrolul si Astra. Ma gandesc sa nu fie si CFR, asta daca nu e intamplator rezultatul din prima etapa.

Lemnaru nu e de Steaua: clubul asta cand isi ia un varf autentic joaca numai pe el si uita de combinatii. Steaua sa nu-si mai ia niciun varf autentic, nici nu avea nevoie de asa ceva, ca post.

Steaua o sa isi incurce iar jocul, asa cum a incercat cu Kapetanos cand a venit la Cluj - nu i-a iesit nimic. O sa vedeti ca nu va fi bine Stelei ca joc.

Si eu l-as fi luat pe Luchin la Steaua, dar gratis, apoi sa-l vanda cu cateva milioane", a spus Dumitru Dragomir la Digi.

Modifică setările cookies