Marius Sumudica CFR Cluj pyunik erevan - cfr cluj Calificari

”Le trebuia pașaport ca să treacă de centrul terenului”. Marius Șumudică, ironii după Pyunik Erevan - CFR Cluj

Marius Șumudică a oferit o primă reacție după Pyunik Erevan - CFR Cluj 0-0

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 21:36
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 21:37

Antrenorul care a pregătit campioana României în sezonul precedent nu a fost impresionat de jocul prestat de adversara CFR-ului, pe care Dan Petrescu a lăudat-o înainte de meciul de la Erevan. ”Le trebuia pașaport ca să treacă de mijlocul terenului”, a fost ironia lui Șumudică.

„Noi ne-am calificat în prelungiri la Banja Luka, o diferență mare de atmosferă, jucători mult mai valoroși. Chiar voiam să văd valoarea lotului celor de la Erevan, am văzut că este de șase milioane de euro, pe când valoarea lotului CFR-ului este de 30 de milioane. 

Marius Șumudică: ”Le trebuia pașaport ca să treacă de centrul terenului”

Nu este normal, este un coleg de-al meu, omul care a venit după mine la CFR și nu e normal să fac comentarii și comparații, dar nu trebuie să ne ascundem, noi tot ne ascundem și nu spunem lucrurilor pe nume. Această echipă se bate la retrogradare la noi în campionat, vă spun cu siguranță! Ce play-off? Le trebuia pașaport să treacă centrul terenului! Hai să fim corecți! Diferență mare de valoare, imensă! 

Eu n-am pomenit un meci de Champions League între două echipe și una dintre echipe să nu aibă o construcție elaborată și să nu vezi 5-6 pase legate. Poate greșesc eu, eu nu sunt deloc răutăcios. Probabil încă nu au intrat în ritm”, a spus Marius Șumudică, la Digi Sport.

Returul dintre CFR Cluj și Pyunik Erevan este programat miercuri, 13 iulie, de la 21:30, în Gruia. Dacă va reuși să treacă de armeni, elevii lui Dan Petrescu se vor duela în faza următoare a preliminariilor Champions League cu învingătoarea dintre F91 Dudelange (Luxemburg) și KF Tirana (Albania).

Cristi Balaj a vorbit despre remiza de la Erevan

Președintele lui CFR Cluj a vorbit după meciul de la Erevan despre remiza obținută de echipa sa, remarcând ocaziile avute de ardeleni, punând pe seama ghinionului ratările în lanț ale jucătorilor lui Dan Petrescu. 

„Important este că nu am primit gol, putem să zicem că e o echipă incomodă. Jucătorii noștri în sistemul defensiv putem spune că au reușit să contracareze ofensiva lor, neinspirație în fața porții, ghinion, neșansă. 

Sper ca băieții să simtă că sunt mai buni, din punctul meu de vedere sunt mai buni decât echipa gazdă, dar orice joc trebuie tratat cu maximă seriozitate.  Probabil în retur dacă vom avea cel puțin tot atâtea ocazii de gol, vom reuși să câștigăm și să ne calificăm”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport. 

Modifică setările cookies