Kuciak, INAMICUL numarul 1 pe National Arena! I-a scos din minti pe stelisti: "Au aruncat cu oua in noi, brichete si cu tot ce au prins!"

Joi 22 August 2013, 10:35
Kuciak, INAMICUL numarul 1 pe National Arena! I-a scos din minti pe stelisti: "Au aruncat cu oua in noi, brichete si cu tot ce au prins!"

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, azi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Au aruncat cu oua in noi, cu tot ce au putut. Am reusit insa sa ignor situatia si sa ma concentrez la meci", a povestit Michał Żyro.

"Publicul a fost fierbinte... Au aruncat in noi cu brichete... Eu nu am fost lovit, dar asta mi-au spus colegii. Oricum, eram pregatiti pentru o asemenea atmosfera", a spus si Marek Saganowski.

Kuciak a fost in centrul incidentelor de la final, cand a strans obiectele aruncate de stelisti si a incercat sa le duca observatorului. Chiar antrenorul sau l-a certat pentru ca gestul sau a inflamat si mai rau spiritele.


"Nu vreau sa mai vorbesc despre ce s-a intamplat la final. Daca eram nervos? Da, eram putin nervos, dar in timpul meciului am fost foarte calm.

Nu pot spune ca nu sunt multumit. A fost un rezultat bun, dar mai avem de jucat un meci", a povestit Kuciak, citat de Sport.pl.

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT