Kuciak, INAMICUL numarul 1 pe National Arena! I-a scos din minti pe stelisti: "Au aruncat cu oua in noi, brichete si cu tot ce au prins!"

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 10:35
Kuciak, INAMICUL numarul 1 pe National Arena! I-a scos din minti pe stelisti: "Au aruncat cu oua in noi, brichete si cu tot ce au prins!"

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, azi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

"Au aruncat cu oua in noi, cu tot ce au putut. Am reusit insa sa ignor situatia si sa ma concentrez la meci", a povestit Michał Żyro.

"Publicul a fost fierbinte... Au aruncat in noi cu brichete... Eu nu am fost lovit, dar asta mi-au spus colegii. Oricum, eram pregatiti pentru o asemenea atmosfera", a spus si Marek Saganowski.

Kuciak a fost in centrul incidentelor de la final, cand a strans obiectele aruncate de stelisti si a incercat sa le duca observatorului. Chiar antrenorul sau l-a certat pentru ca gestul sau a inflamat si mai rau spiritele.


"Nu vreau sa mai vorbesc despre ce s-a intamplat la final. Daca eram nervos? Da, eram putin nervos, dar in timpul meciului am fost foarte calm.

Nu pot spune ca nu sunt multumit. A fost un rezultat bun, dar mai avem de jucat un meci", a povestit Kuciak, citat de Sport.pl.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT