INVAZIA romana poate sa inceapa! Ludgorets vinde la liber bilete la meciul cu Steaua! Cate s-au vandut pana acum

INVAZIA romana poate sa inceapa! Ludgorets vinde la liber bilete la meciul cu Steaua! Cate s-au vandut pana acum

Stelistii s-au temut ca nu vor putea sa cumpere bilete la meciul cu Ludogorets de la Sofia, dar organizatorii nu tin cont de nationalitate. 

Se poate! Sofia e gata de invazia romana la returul de foc dintre Steaua si campioana Bulgariei din play-off-ul Champions League! Organizatorii nu cer buletine sau pasaport la casele de bilete de la stadionul Vasili Levski din Sofia, iar romanii au inceput deja sa-si cumpere. Ei sunt repartizati in zona repartizata stelistilor, locul in care stau de obicei fanii lui TSKA. Acestia au anuntat deja ca ii vor sustine pe stelisti la partida cu rivala locala, scrie Gazeta Sporturilor. 

Galeria Stelei a primit 2200 de bilete de la organizatori, insa romanii vor fi mai numerosi la ora partidei! Biletele sunt ieftine, costa 36 de lei pentru romani si 24 de lei pentru bulgari si s-au vandut 15.000 pana ieri. Oficialii lui Ludogorets asteapta 30.000 de oameni la startul partidei. 

Ludogorets asteapta sustinere din toata bulgaria. Biletele se vand in 5 orase, la Razgrad, Sofia, Varna, Burgas si Plovdiv. 

Citeste si:SteauaLudgorets
VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies