Steaua Andrei Prepelita Calificari

"Daca se intampla ceva, s-a terminat!" Catastrofa pe care stelistii vor s-o evite! Scenariul care ii poate da un cosmar lui Becali

Banii din Liga sunt principala prioritate la Steaua in 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 19:19
Data actualizarii: Marti 29 Iulie 2014, 19:20

Nici Liga I nu e la fel de importanta. Becali vrea banii pentru calificarea in Grupele Ligii, iar mesajul este clar si pentru jucatori.

Inaintea meciului cu Aktobe din Kazahstan, jucatorii Stelei au declarat ca nici in gluma nu trebuie sa se gandeasca la o posibila eliminare.

"Calificarea in grupele Ligii e mai importanta decat campionatul, pentru ca daca in campionat faci un egal poti sa recuperezi. Ai mai mult timp la dispozitie, dar in Liga daca se intampla ceva s-a terminat", a declarat Prepelita pentru Dolce Sport.

"Obiectivul nostru e calificarea in grupele Ligii Campionilor. De aici plecam si asta e important, la asta ne gandim", a spus si Rapa.

"Nu aveam vreo preferinta dintre aceste doua echipe, Aktobe sau Dinamo Tbilisi. Poate era mai ok pentru noi sa jucam cu Dinamo, avand in vedere deplasarea si orele facute pe drum. Dar acum asta e, jucam cu cei din Kazahstan si speram sa castigam", a declarat Nicusor Stanciu.

Modifică setările cookies