Cum s-a ajuns aici: Ziua in care Steaua a ajuns sa-l regrete pe Tamas si prima mare eroare a antrenorului Radoi recunoscuta si de Gigi Becali

Cum s-a ajuns aici: Ziua in care Steaua a ajuns sa-l regrete pe Tamas si prima mare eroare a antrenorului Radoi recunoscuta si de Gigi Becali

Cand a venit la Steaua, Tamas avea imaginea unui "bad boy" care nu poate fi tinut din scurt de niciun antrenor. Cu Galca a stat mai mult pe banca, dar Radoi a vrut sa inceapa cu el titular in primul sau mandat ca antrenor.

Tamas a recidivat. Nu a fost nicio surpriza la acest capitol. Socul real a venit in clipa in care Radoi a decis sa renunte din prima secunda la un fotbalist cu experienta, sperand ca va gasi solutii si fara Tamas in lot. Carp a venit imediat la echipa, dar returul cu Partizan de la Belgrad a demonstrat ca loturile puternice nu se construiesc numai pe jucatori adusi sa iasa "la numar", ci pe calitate si experienta.

Greselile lui Papp, eliminarea lui Varela si lipsa unui fundas central pe banca de rezerve au transformat-o pe Steaua intr-o victima sigura in fata unei echipe cu 33.000 de fanatici in spate.

La finalul partidei, chiar si Gigi Becali, cel care a asigurat inca o data ca Radoi are parte de sustinerea sa neconditionata, a afirmat pentru prima data ca antrenorul Stelei a gresit cand l-a dat afara pe Tamas din lot.

"Radoi are incredere maxima din partea mea. Singura lui vina sa spunem este ca nu a calcat peste niste principii, vina lui e ca l-a dat afara pe Tamas, nu se intampla asta cu el. Dar va castiga pe viitor pe principii, asa ca nu este nicio problema. De unde vreti banca mai groasa? De unde sa am 10-15 milioane. Daca ii dau si nu reusesc? Imi garanteaza cineva ca ma calific? Nu ma obliga nimeni sa dau banii copiilor mei la Steaua" - Gigi Becali.

Reghecampf, un alt antrenor pentru care deciziile de orgoliu au facut ca anumiti jucatori sa fie exclusi din lot, a recunoscut ca in situatia de fata Tamas ar fi fost o solutie. Reghe spune ca in astfel de situatii trebuie gasita cea mai buna solutie, chiar daca asta ar insemna abandonarea pentru moment a unor principii.

"Sincer, cred ca Tamas era o varianta. In momentul in care nu au solutii, trebuie sa iei cele mai bune decizii. Cand ii aveam pe Szukala, Gardos sau Chiriches era altceva, puteam sa renunt la un al patrulea fundas, insa acum Steaua nu era acoperita pe post." - Reghecampf, la DigiSport.

O alta voce care il critica pe Radoi este si Dumitru Dragomir, care sutine ca Tamas ar fi fost o varianta excelenta pentru inlocuirea lui Papp la Belgrad in clipa in care fundasul gafase deja de mai multe ori:

"Papp a gresit la toate patru golurile. Si la eliminarea lui Varela. La toate patru a gresit Papp! Normal ca i se simte lipsa lui Tamas. Cel mai slab de pe teren a fost Papp. M-am convins ca nu are valoare de Steaua. Tamas si intr-un picior era mai bun" - Dumitru Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies