Calificari

Avertismentul lui Mircea Lucescu pentru Reghecampf. Ce capcana ii pregateste Guardiola Stelei pentru meciul de azi, 21:45, ProTV

Steaua - Manchester City se vede la ProTV, azi, ora 21:45

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2016, 13:27
Data actualizarii: Marti 16 August 2016, 13:31

Mircea Lucescu spune ca Steaua poate profita de un singur lucru in meciul de diseara cu Manchester City: Guardiola nu a avut timp sa-si implementeze toate ideile la noua sa echipa. Il Luce il avertizeaza insa pe Reghe sa fie atent la capcanele pe care Guardiola i le va intinde.

"Sunt convins ca Guardiola nu a avut timp sa isi puna la punct jocul. Nu putem compara, insa, jucatorii aflati la dispozitia lui Guardiola cu cei pe care ii are Reghecampf. Guardiola cere foarte mult acolo unde se duce si se fac niste transferuri costisitoare, cum au facut si Mourinho si Conte."

"Guardiola are un joc dezvoltat pe ambele parti ale terenului. Adoarme adversarul, dupa care imediat rupe ritmul. E greu de presupus ca Steaua va putea sa iasa la atac cu ei. Au jucatori de contraatac foarte rapizi"

"Pe Fernandinho vad ca vrea sa-l transforme in fundas central, pentru ca paseaza bine si incepe constructia jocului din spate. Eu spun ca Fernandinho va comite greseli la inceput, dar calitatile tehnice ii permit si sare foarte bine la cap."

"La mine, din extrema dreapta sau stanga, l-am pus la centrul terenului pentru ca pasa foarte bine. Poate face ce facea Alaba la Bayern - sa creeze superioritate cu accelerari din spate. Yaya Toure nu are loc, in orice caz, e prea lent pentru gustul lui Guardiola", a declarat Mircea Lucescu la DigiSport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies