"Am avut si noroc in unele momente!" Bourceanu nu mai plange dupa Chiriches: "Speram sa iesim din grupe, macar in Europa League!"

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 23:59

	"Am avut si noroc in unele momente!" Bourceanu nu mai plange dupa Chiriches: "Speram sa iesim din grupe, macar in Europa League!"

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

"Cred ca returul a fost ceva mai usor decat credeam, pentru ca am marcat repede. Am marcat chiar foarte repede si cred ca instinctiv am facut pasul inapoi. Ar fi trebuit sa impingem in continuare jocul, dar n-am reusit, am simtit putin cam repede calificarea si jocul nostru cred ca a suferit un pic. Nu are nicio importanta ce adversari vom intalni (n.r. - in grupe), obiectivul a fost atins, acum am incununat un an plin de succese. Sunt convins ca vom intalni echipe puternice, dar sper sa facem jocuri bune, spectaculoase, sa ne calificam in primavara, macar in Europa League. Atmosfera a fost impresionanta, dar nu s-a auzit chiar atat de tare ca suporterii nostri. Presiunea pe care a pus-o echipa adversa am simitit-o mai tare decat publicul lor", a declarat Bourceanu, la Digi.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT