Steaua Partizan Belgrad Calificari

Adio, Steaua Nationala! Premiera istorica la Steaua! Ce s-a intamplat la meciul cu Partizan de pe National Arena

Steaua 1-1 Partizan - Returul e miercurea viitoare la ProTV! / Becali visa ca Steaua se confunde cu echipa nationala, insa mutarile din aceasta vara au fost in cu totul alt sens.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 08:10
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 08:11

Pentru prima data, Steaua avut mai multi jucatori straini decat romani in echipa de start. Mirel Radoi a trimis in teren 6 jucatori de alta nationalitate la meciul cu Partizan, situatie in care Steaua nu s-a mai aflat pana acum.

Gigi Becali visa la o Steaua formata doar din jucatori romani, care sa joace si pentru nationala. Steaua a dat nucleul de baza la nationala in ultimii ani. A fost actiuni la care selectionerul a chemat chiar si 9 jucatori de la Steaua. 

Aseara au fost 5 romani titulari, iar Becali sustine ca sunt cei mai valorosi la ora actuala. 

Patru din strainii titularizati aseara de Radoi au fost adusi in aceasta vara, iar Becali spune ca nu mai gaseste jucatori romani de nivelul Stelei. 

"Important e ca am avut cinci romani, dar de valoare. Chipciu, Papp si Popa sunt jucatori de nationala, iar Tosca poate sa-l inlocuiasca pe Rat", a declarat Becali. 

Selectionerul nu e fericit. In aceasta toamna se decide calificarea Romaniei la EURO. "Speram ca Steaua sa-si pastreze traditia de a avea mai multi romani decat straini. Chiar vorbisem cu Gigi despre asta, dar presiunea calificarii in grupe l-a convins", a declarat Anghel Iordanescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!