5 intrebari pentru Radoi inaintea meciului de 10 mil euro de la Belgrad. Deciziile de ultim moment pe care trebuie sa le ia

5 intrebari pentru Radoi inaintea meciului de 10 mil euro de la Belgrad. Deciziile de ultim moment pe care trebuie sa le ia

PARTIZAN - STEAUA ESTE ASTAZI IN DIRECT LA PROTV, LA 21:30

In fata unui meci decisiv pentru Steaua, Radoi trebuie sa ia cateva decizii de ultima ora care pot influenta definitiv soarta calificarii. Radoi are mai multe intrebari delicate la care e obligat sa gaseasca un raspuns.

1. Cine joaca la inchidere?

Breeveld pare prima optiune pentru Steaua in acest moment, dar pana acum jucatorul nu a aratat ca poate fi decisiv. Joaca destul de constant, e disciplinat, dar nu a fost niciodata un "element surpriza" pentru apararea adversa, iar intr-un meci precum cel de la Belgrad orice ajutor ofensiv poate fi important.

Alaturi de Breeveld exista doua variante pentru Steaua: Muniru sau Tahar. Daca Muniru poate aduce forta la mijlocul terenului, Tahar este mai tehnic si poate ajuta mai mult mijlocasii din faza sa in situatie de constructie ofensiva.

2. Risca Radoi cu Stanciu?

In urma cu exact un an, Stanciu nu reprezenta o solutie de prima echipa pentru Steaua. Sanmartean era omul de creatie, iar Stanciu spera sa "ciupeasca" minute prin care sa-si construiasca increderea si sa intre in ritmul echipei. Transferurile din iarna sezonului trecut au schimbat lucrurile la Steaua. Stanciu a devenit jucator cheie pentru club, iar accidentarea sa din returul cu Trencin nu a facut decat sa arate cat de fragila este stabilitatea Stelei in acest inceput de campionat.

Joi, Stanciu s-a antrenat separat de grup, iar Pedrazzini a anuntat ca astazi la ora pranzului medicii vor stabili daca jucatorul poate evolua ca titular la Belgrad. Desi sansele par reduse in aceasta clipa, Stanciu ar putea primi minute in repriza secunda, daca Steaua se va trezi in situatia in care va trebui sa forteze si mai mult pentru un scor de calificare.

3. Poate fi Hamroun solutia de calificare?

Este tehnic, are explozie, are ritm si e mereu prezent in joc. Hamroun pare tot mai acomodat la Steaua, iar meciurile bune din ultima luna l-au facut pe mijlocasul adus de la Otelul Galati cel mai influent jucator al Stelei. Poate fi Hamroun solutia de calificare? Daca Radoi va raspunde "da" la aceasta intrebare, atunci fotbalistul algerian ar putea primi si mai multa libertate la mijloc.

4. Tosca sau Guilherme?

Ceea ce a parut la inceput o improvizatie a lui Galca a devenit astazi o solutie pe termen lung. Tosca este polivalent, destul de constant, dar nu reuseste sa surprinda niciodata. Nu are calitatile lui Latovlevici si nici nu ofera siguranta totala defensiva, insa faptul ca a jucat meci de meci l-a ajutat sa se integreze in jocul Stelei.

Guilherme este in schimb un jucator mai experimentat care pana acum nu a reusit sa se ridice la nivelul sau de la Petrolul. Steaua inca asteapta de la el un randamentmai bun.

5. Il va forta pe Iancu?

La Botosani, cu o echipa experiment, Steaua a reusit sa castige un meci extrem de important datorita unei executii impecabile. In ciuda faptului ca Becali a vrut sa-l vanda, Iancu a fost folosit de Radoi, iar aceasta carte s-a dovedit castigatoare. Talentat, vulcanic, tehnic, dar un jucator cu toane, Iancu poate fi elementul surpriza al Stelei cu Partizan.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies