Pijama Party :) Mourinho a urmarit meciul acasa, imbracat "lejer", apoi a transmis mesajul sau pe internet. Ce a scris antrenorul

Pijama Party :) Mourinho a urmarit meciul acasa, imbracat "lejer", apoi a transmis mesajul sau pe internet. Ce a scris antrenorul

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL FINALEI PORTUGALIA 1-0 FRANTA

Jose Mourinho a salutat si el victoria compatriotilor sai la UEFA EURO 2016™. Stabilit la Manchester, dupa ce a semnat un contract urias cu United, echipa pe care spera sa o conduca spre titlu in sezonul care sta sa inceapa, antrenorul a tinut sa transmita si el un mesaj dupa ultimul fluier al finalei Portugalia 1-0 Franta.

Mourinho a preferat sa vada meciul in intimitatea casei sale, imbracat in pijamale confortabile :)

Jose s-a fotografiat la finalul meciului cu un fular al Portugaliei, notand in descrierea postata pe Instagram: "Daca vreti sa vizitati o tara de campioni europeni, vizitati Portugalia".

Antrenorul a lasat de inteles in mai multe randuri ca isi doreste ca intr-o buna zi sa preia si nationala tarii sale. Acest lucru ii va fi insa infinit mai greu incepand de acum, dupa ce Fernando Santos a reusit cea mai mare performanta din istoria fotbalului lusitan.

 

if you want to visit the country of the european champions visit PORTUGAL????????????????????????????????????????!!!!!!!!

O fotografie postată de Jose Mourinho (@josemourinho) pe

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat cadrul legal prin care România poate vinde și dona doze de vaccin anti-Covid
BRAT
Modifică setările cookies