O retea URIASA de pariuri pe meciurile de la Euro a fost dezmembrata! 300 milioane euro au fost aruncate pe meciurile din Franta

O retea URIASA de pariuri pe meciurile de la Euro a fost dezmembrata! 300 milioane euro au fost aruncate pe meciurile din Franta

Meciul de 10 de la ProTV: Joi, 22:00 Germania - Polonia | Vineri, 22:00 Spania - Turcia | Sambata, 22:00 Portugalia - Austria

Politia vietnameza a dezmembrat o imensa retea de pariuri care a mizat peste 300 milioane euro pe meciurile de la EURO 2016 din Franta, in timp ce pariurile sunt interzise in aceasta tara comunista.

Toate jocurile pe bani sunt ilegale, insa in Vietnam, fanii fotbalului se numara cu milioanele, iar pariurile sunt foarte raspandite, mai ales la marile competitii.

Potrivit ziarului oficial An Ninh Thu Do, disponibil pe internet, care citeaza purtatorul de cuvant al politiei din Hanoi, 23 de pariori au fost arestati la inceputul lunii iunie, intre care se afla si organizatorul principal.

"Membrii retelei au pariat online o suma totala de 340 milioane dolari pe meciurile de fotbal incepand din iunie 2015", a spus purtatorul de cuvant.

Potrivit acestuia, jucatorii din aceasta retea provin din nordul si din centrul Vietnamului si au utilizat nume si adrese false.

Aceasta dezmembrare, care a avut loc chiar inainte de deschiderea EURO 2016, vizeaza "prevenirea altor pariori", a adaugat responsabilul politiei.

Potrivit autoritatilor, aproape 1.000 de jucatori suspecti au fost plasati in detentie la EURO 2012 si peste 300 de site-uri de pariuri ilegale au fost inchise de politie.

Citeste si:Euro 2016Pariuri
VIDEO PROTVPLUS.RO

Nicușor Dan a anunțat un acord politic pe bugetul Capitalei. E posibilă convocarea unei ședințe CGMB
BRAT
Modifică setările cookies