Harry Kane si Chiellini au vorbit despre cea mai importanta stire a zilei: BREXIT! Culmea: comentariul englezului e de tot rasul

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Iunie 2016, 18:56

	Harry Kane si Chiellini au vorbit despre cea mai importanta stire a zilei: BREXIT! Culmea: comentariul englezului e de tot rasul

Britanicii au votat astazi iesirea din Uniunea Europeana, o alegere care va influenta intregul continent. Detalii pe stirileprotv.ro

Fundasul italian Giorgio Chiellini, care detine o licenta in economie, a vorbit astazi despre cea mai importanta stire a zilei, iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Chiellini se teme de efectul de domino, care ar putea afecta intregul continent.

''Preocuparea majora este efectul dominoului pe care l-ar putea cauza aceasta decizie. Brexit-ul este o deceptie, un semn negativ si simptomul unei nemultumiri generale, perceptibile in toata Europa."

"Asta s-a intamplat din cauza nemultumirii care te tenteaza sa votezi pentru schimbare, chiar fara un program clar si fara logica. Am impresia ca asta s-a intamplat in Marea Britanie, unde mai ales cei peste 60 de ani au votat pentru iesire."

"Vestea ne-a surprins pe toti in aceasta dimineata, ne-am culcat cu convingerea ca Brexit-ul nu va trece, dar din pacate nu s-a intamplat asa", a spus Chiellini.

Comentariu lui Harry Kane pare o gluma

Atacantul englez a spus ca nici el, si nici ceilalti jucatori din lotul Angliei, nu au stat sa se gandeasca la iesirea Marii Britanii din UE.

"Nu m-am gandit prea mult la asta. Ma concentrez pe campionatul european si pe ce se intampla aici. Cred ca trebuie sa asteptam, sa vedem ce se intampla."

"Am vazut stirea in dimineata asta, cand m-am trezit. Cativa colegi vorbeau despre asta, dar nu cred ca erau interesati prea mult de subiect, sa fiu sincer. Nu cred ca e vreun jucator care sa se gandeasca la asta in acest moment", a spus Kane.

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies