"HAGI! HAGI! HAGI!" Moment senzational cu fanii Turciei langa stadionul lui PSG! Ce au inceput sa scandeze pentru Romania

Turcia - Croatia a fost al doilea meci de risc maxim de la Euro, dupa Anglia - Rusia.

Din fericire pentru noi, turcii si croatii n-au distrus stadionul pe care vom intalni Elvetia, miercuri, de la 19, la PRO TV. La fotbal, croatii i-au rapus pe turci cu un supergol!

Croatia si Turcia s-au intalnit pe stadionul lui PSG, pe care se va juca si Romania - Elvetia. Croatia a castigat cu reusita spectaculoasa a lui Modric, din prima repriza!

Dupa golul vedetei de la Real, francezii s-au temut de ce e mai rau. Un fan croat a intrat in teren, l-a pupat pe Modric si s-a imbratisat cu toata echipa.
    
Turcii au scapat ieftin. Croatia a lovit de doua ori bara, prin Mandzukic si Perisic. Fanii croati au fost cuceriti de Perisic - fotbalistul si-a desenat harta tarii pe cap.
 
Inaintea meciului, turcii au dat petrecere in fata stadionului si i-au amenintat pe francezi !

Aproape toata politia din Paris a fost mobilizata la meci. Turcii s-au inmuiat si au devenit prietenosi !

"Parisul a trecut cu bine peste primul meci de risc major pe care l-a avut la acest campionat european, Croatia - Turcia a fost meciul gazduit pe Parc de Princes unde au fost adusi 2000 de politisti pentru a asigura ordinea. Practic un om de ordine la fiecare 25 de spectatori. Tot aici se va juca si meciul Romania - Elvetia de miercuri!"

Citeste si:TurciaEuro 2016
VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies